Piglet Shad 10cm (6-pack) - The Baitfish

Description

Piglet Shad er det nyeste medlemmet av The Pig-familien. Dette 4 (10 cm) softbait er designet hovedsakelig for abborfiske, men er mye mer enn ditt gjennomsnittlige softbait.
Et gigantisk sortiment, de raskeste leveransene og de riktige prisene. Bestill alt du trenger til fiske, fra stenger, sneller, sluk til magebåter og fluefiske - Vi har alt du trenger.
Den har noen fremtredende og enestående egenskaper som gjør den veldig spesiell. Piglet Shad er støpt med to tettheter av PVC. Magehalvdelen av agnet er saltet som gjør at den synker magen ned med mer balanse og stabilitet i apporten. Den avrundede padlehalen på Piglet Shad resulterer i et lett mageglimt. Hvis du vil ha en jevnere sving til den, trim den øvre og nedre delen av åren med en saks. Den har også en svømmebevegelse skapt av den leddede haledelen av kroppen.Piglet Shad har et spor i ryggen så vel som i magen for enkel rigging og høyere oppkoblingsforhold når texas rigges . En offsetkrok i størrelse 3/0 er den perfekte størrelsen. Piglet Shad er også et perfekt softbait å rigge med jigghode, vi anbefaler en krokstørrelse på 4/0 eller 5/0. Piglet Shad er laget i en miljøvennlig produksjon med minimale økologiske fotavtrykk. PVC-plasten som brukes er ftalatfri og luktfri.

It has some prominent and outstanding characteristics that makes it very special. The Piglet Shad is molded with two densities of PVC. The belly half

Piglet Shad

Pig Shad has a seductive rolling action while the head is rocking from side to side. The tail paddles and twists in a low frequent rate. A perfect

Pig Shad 23cm

Piglet Shad 8,5cm (8-pack) - Kanalgratis

Piglet Shad 10cm (6-pack) - The Baitfish

The Pig Shad Giant 26cm 130g 130 g pig shad! 26cm - webstore

Piglet Shad – 10cm – Catch With Care

Piglet Shad 10cm Söder Custom 3-pack

Team Söder PredatorFight Bait Combo Perch

Team Söder PredatorFight Beteskit Abborre

13 Fishing Jabber Jaw Crank

Köp Pig Shad Jr 20 cm hos

Producer Swimbaits 6.25 Pintail Shad - Hog Farmer Bait Company

Megabass Spark Shad

Strike Pro Piglet Shad 10cm

Piglet Shad 10cm (6-pack) - The Baitfish

$ 5.50USD
Score 4.9(476)
In stock
Continue to book